Is uw domein nog vrij?  
Webdesign
Geen enkele klant is gelijk, en geen enkele site is gelijk. Wizards Of Oz helpt u graag uw bedrijf op Internet te presenteren. Niet alleen kunnen wij de webhosting (de plaatsing op Internet) voor u verzorgen; ook uw complete website verzorgen wij graag. In overleg met u bepalen we uw wensen, waarna wij een offerte uitbrengen. De kosten zijn onder andere afhankelijk van het aantal pagina's, het gewenste ontwerp, en een eventuele achterliggende database.

Wanneer u akkoord gaat met de offerte, gaan wij aan de slag voor u. Wij beginnen altijd met een Plan van Aanpak, zodat voor beide partijen duidelijk is waar men aan toe is. In het Plan van Aanpak beschrijven wij de werkzaamheden die wij gaan uitvoeren, en de termijn waarin dit gebeurt.

Na het Plan van Aanpak gaan wij direct aan de slag om de site voor u te verzorgen. Wij houden hierbij rekening met een eventuele huisstijl die al aanwezig is. Eerst wordt er een ontwerp gemaakt, welke u ter beoordeling toegezonden krijgt. Hier kunnen dan in overleg nog wijzigingen in worden aangebracht. Hierna gaan wij de site bouwen.


Wanneer de site voltooid is, krijgt u van ons bericht. U kunt de site dan controleren op eventuele fouten. Als het eindresultaat naar alle tevredenheid is opgeleverd, kunnen wij de site ook voor u op Internet plaatsen.

Na oplevering kunt u de site verder zelf onderhouden. Ook kunt u ervoor kiezen om Wizards Of Oz uw site te laten onderhouden. Voor een vooraf overeengekomen vast bedrag nemen wij u deze werkzaamheden uit handen.

Wenst u nog meer informatie, of wilt u een offerte aanvragen, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.
Alle op deze site genoemde prijzen zijn exclusief BTW.
Wizards Of Oz | Vinkstraat 1 | 6921 KJ Duiven | 06-811 57 050 | info@wizardsofoz.nl | KvK 09161600