Is uw domein nog vrij?  
Over ons
Wizards Of Oz is een jong, dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het bieden van webdesign en webhosting tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wizards Of Oz bestaat uit een klein team van ICT-ers, welke zeer bekwaam zijn in het bouwen en onderhouden van websites en webservers. Zodoende kunnen wij u optimale service en kennis bieden, met een persoonlijk tintje.

Sinds 2003 specialiseren wij ons in het bouwen en beheren van websites en webservers. Hierdoor hebben wij veel kennis van de opbouw van het huidige Internet. Door constante bijscholing houden wij onze kennis op topniveau, en kunnen wij onze dienstverlening aan u blijven verbeteren en aanpassen aan de huidige standaarden.

Bij Wizards Of Oz draait alles om service, of u nu een domein registreert of een grote website wil laten bouwen. Vooraf vastgestelde webhostingpakketten gebruiken wij om iedereen van dienst te kunnen zijn. Voor elke klant die weet wat hij wil, bieden wij ook de mogelijkheid tot een maatwerkproduct. Voor ons is elke klant uniek, dus waarom zijn webhostingpakket niet?

Enkele van onze klanten:
Alpensonne Nederland BV, importeur van Ehrmann zuivelproducten
Biografie Instituut, Rijksuniversiteit Groningen, Faculteit der Letteren
De Wijnhoeve, wijnproeverij, wijncursussen en wijnverkoop
Dogbyte, grafische vormgeving, drukwerkverzorging en fotografie
Poesweg.nl, site voor vermiste huisdieren
Oogjes Schilderwerken, schildersbedrijf
Sportinstituut Zevenaar, sportschool
Velp Voor Oranje, oranjevereniging uit Velp
Alle op deze site genoemde prijzen zijn exclusief BTW.
Wizards Of Oz | Vinkstraat 1 | 6921 KJ Duiven | 06-811 57 050 | info@wizardsofoz.nl | KvK 09161600